Zanni nu mai este singur. Cu cine se iubește câștigătorul Survivor All Stars

Artistul a spus adio burlăciei!

Vești mai puțin bune pentru admiratoarele lui Zanni! După ce a reușit să câștige Survivor All Stars, artistul a revenit în România și și-a făcut iubită, iar relația pare să fie una extrem de serioasă. Află, din rândurile de mai jos, cu cine se iubește fostul Faimos. Să fie oare vorba despre Ana Porgras sau Alexandra Duli? Iată ce a declarat Supraviețuitorul Suprem!

Zanni și-a făcut iubită

După ce a dat totul pentru a câștiga Survivor All Stars 2024 și s-a bucurat de succes, Zanni se concentrează acum și pe viața sa personală. Artistul a dezvăluit că și-a făcut iubită și că este extrem de fericit alături de aceasta.

În plus, fostul Faimos visează deja la căsătorie. Însă, cine a reușit să-i fure inima? În timpul emisiunii de la Pro TV, toată lumea a observat chimia dintre el și Ana Porgras, dar și faptul că s-a apropiat, la un moment dat, de Alexandra Duli.

”Aș vrea să fie ceva serios”

Invitat în podcastul lui Bursucu, artistul a oferit câteva detalii despre viața sa amoroasă, subliniind că relația este încă la început și că intenționează să o ia ușor.

”Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta.

Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a dezvăluit câștigătorul Survivor All Stars 2024.

Planuri mari de viitor

În cadrul aceluiași podcast, Zanni a mărturisit că, deși nu a planificat încă modul în care își va cere iubita în căsătorie, este convins că femeia de lângă el va fi extrem de norocoasă.

”Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă.

Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc.

Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai adăugat Zanidache.

Citește și Cristi Mitrea, pus la zid de Zanni: “Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice”. Acuzații dure!

Visează să-și întemeieze o familie

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Zanni a crescut într-un orfelinat și nu a avut niciodată o familie, dar, cu toate astea, artistul este convins că are capacitatea de a-și întemeia propriul cămin.

”Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv.

Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine”, a mai spus artistul.

Așșadar, Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024, este gata să înceapă un nou capitol în viața sa, alături de o persoană specială.

Deși este încă devreme pentru detalii, artistul este hotărât să-și întemeieze o familie și să trăiască o viață plină de fericire și iubire.

Fanii săi așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua această poveste de dragoste și să îi fie alături în noile provocări ale vieții.

Citește și 7 lucruri mai puțin știute despre Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024. Câți bani a primit după ce a obținut marele premiu al emisiunii de la Pro TV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Revine Gina Pistol din toamna în televiziune?!
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Semnul nou de circulație care îi încurcă pe șoferii români. Ce trebuie să faci atunci...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
Detaliul pe care Gigi Becali l-a făcut public despre Florinel Coman a stârnit un val...
Cine e femeia care l-a făcut tată pe Andrei Rațiu! Povestea fotbalistului ajuns viral pe...
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Fiica Andreei Esca, SUPERBĂ când renunță la haine! Alexia, apariție INCENDIARĂ pe net
5 zodii vor beneficia de o perioadă de abundenta si sănătate optimă
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
Horoscopul următorilor 5 ani! Situații-limită și schimbări majore: Următorii cinci ani îi duc pe nativii...
Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. David a împlinit 15 ani....
Andreea Marin, detalii despre cum a trecut fiica ei, Violeta, peste divorțul vedetei de Ștefan...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *