Zodia care are mari șanse să se căsătorească în 2024. Sunt surprize mari pentru acești nativi și pe plan financiar

Vezi dacă ești chiar tu norocosul!
Zodia care are mari șanse să se căsătorească în 2024. Sunt surprize mari pentru acești nativi și pe plan financiar

Vești foarte bune pentru una dintre cele 12 zodii ale horoscopului european! Dacă ai o relație stabilă și de lungă durată, cosmosul are planuri mari pentru tine. Se pare că în curând vei ajunge la altar alături de persoana iubită. Tu și partenerul sau partenera ta vă veți uni destinele într-o zi din acest an. Momentul va fi unul extrem de fericit și va rămâne veșnică în inimile voastre. Totodată, vei avea parte și de surprize uriașe pe plan financiar. Iată anunțul astrologului Alexandra Coman!

Nativii care au șanse uriașe să ajungă la altar în anul 2024

Celebrul astrolog Alexandra Coman vine cu vești excelente pentru o zodie a horoscopului european. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, specialistul a spus că anul 2024 va fi unul special pentru anumiți nativi, mai exact pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului.

Se pare că aceștia sunt destinați să se căsătorească în curând. Totodată, ei vor reuși să dea lovitura și pe plan financiar. O ofertă de nerefuzat va apărea în calea lor. Iată ce a mărturisit expertul în astrologie!

Te-ar mai putea interesa și Este anul căsătoriei pentru două zodii. Acești nativi se pregătesc să meargă în fața altarului cu sufletul pereche!

Norocul va fi de partea lor și vor primi o ofertă de nerefuzat

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Săgetătorului se anunță o perioadă bună pentru căsătorie. Prin urmare, acestea ar trebui să facă pasul cel mare, asta dacă au un partener de viață stabil.

În schimb, Săgetătorii singuri vor avea și ei șanse uriașe să-și întâlnească sufletul pereche, mai ales în lunile august și septembrie, dar și în luna decembrie. În 2024, acești nativi vor cunoaște succesul pe plan sentimental.

De asemenea, norocul le va surâde și în domeniul financiar. ”Un an bun să vă schimbați jobul. Va veni o ofertă la voi, nu veți căuta voi job-ul și va fi un an excelent să vă ocupați de casă, așa cum am mai spus.”, a precizat astrologul Alexandra Coman în podcastul lui Damian Drăghici.

Te-ar mai putea interesa și Zodii care își găsesc jumătatea în vara 2024. Pentru acești nativi bat clopotele de nuntă, își întâlnesc în sfârșit marea iubire!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *