Zodii care se despart de partener până la sfârșitul anului 2024. Relația lor nu are sorți de izbândă

Cum le influențează Universul relațiile

Scris de: Daoud Andra

11 May. 2024

Zodii care se despart de partener până la sfârșitul anului 2024. Relația lor nu are sorți de izbândă

A doua jumătate a anului vine cu tensiuni în cuplu pentru anumite zodii. Numerologul Mihai Voropchievici avertizează că relațiile acestor nativi nu vor rezista până la finalul lui 2024 și că pot avea parte de dezamăgiri în viața amoroasă.

Care sunt zodiile care au ghinion în dragoste în 2024

Anul 2024 este legat de cifra 8, care aduce atât lucruri bune, cât și mai puțin bune pentru nativii din zodiacul european. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, care sunt zodiile ale căror relații ajung la final anul acesta.

”Deci 8 e o cifră a extremelor. Pe o parte îți dă, dar pe partea cealaltă își ia, dacă nu corespunzi și nu te încadrezi. Și întotdeauna a da și a lua nu e valabil numai pentru o zodie sau pentru alta. Sunt unele care intră sub o incidență mai serioasă, de uniune, de parteneriat dar, fiind un an 8, oricine poate să facă o uniune nouă. Oricine care nu are alte obligații”, a explicat specialistul, potrivit Antena 3.

Leu

Pentru nativii Leu, lucrurile sunt incerte din punct de vedere amoros. Aceștia au sentimente amestecate, neclarități, iar pe măsură ce rezolvă problemele vechi, apar unele noi. Partenerii le pot face anumite reproșuri, iar discuțiile și tensiunile din cuplu escaladează atât de mult, încât pot duce la despărțire.

Vezi și: Cele 3 zodii cu șanse mari de câștig la Loto în luna mai 2024. Sunt favorizate în plan financiar

Nativii care sunt singuri pot reîntâlni pe cineva din trecutul lor, care le va răscoli unele amintiri nu neapărat plăcute. Își amintesc de o relație în care au fost înșelați și nu vor să mai treacă prin aceeași experiență. Din acest motiv, se concentrează asupra aspectului familial și lasă persoana respectivă să treacă pe lângă ei.

Balanță

Nativii acestei zodii au parte de tentații, chiar dacă sunt într-o relație. Balanțele au tendința de a se îndrăgosti, chiar dacă fac parte dintr-un cuplu stabil. Atunci când găsesc ceva ce consideră ei că este superior față de ce au acasă, nu stau foarte mult pe gânduri. Este foarte ușor pentru Balanțe să calce strâmb, iar acest lucru le va afecta, inevitabil, relația.

Vezi și: Zodiile care trec prin mari cumpene în vara 2024. Acești nativi au parte de provocări pe toate planurile, unde vor avea cele mai grele încercări

Balanțele au o părere extraordinară despre ele și au senzația că li se cuvine orice. Pe de altă parte, nu li se iartă orice, iar acești nativi pot pierde o relație de ani de zile, pentru o pasiune de moment. Și la locul de muncă simt că li se cuvine ceva mai bun și vor să facă o schimbare. Alți nativi, pe de altă parte, își schimbă mașina sau locuința până la finalul anului 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *