Zodii urmărite de ghinion până pe 15 septembrie 2023. Mercur retrograd le aduce numai necazuri

Nativii care vor trece prin situații dificile

Scris de: Daoud Andra

29 Aug. 2023

Zodii urmărite de ghinion până pe 15 septembrie 2023. Mercur retrograd le aduce numai necazuri

Planeta Mercur este retrograd până pe data de 15 septembrie, iar acest lucru are un impact evident asupra unora dintre zodii. Nativii care se vor confrunta cu probleme serioase din cauza acestui context astrologic vor depăși perioada dificilă, după jumătatea lunii. Care sunt cele 3 zodii urmărite de ghinion până pe 15 septembrie 2023. Lor le merg toate pe dos.

3 zodii urmărite de ghinion până pe 15 septembrie 2023

Planeta Mercur le provoacă numeroase neplăceri nativilor din zodiacul european. Poziția ei retrogradă este una dintre cele mai neplăcute pentru zodii, iar consecințele se traduc prin amânări, întârzieri și anulări ale unor deplasări. Iată care vor fi zodiile cele mai afectate!

Fecioară

Acest nativ este atent în general la toate imperfecțiunile și nu ezită să critice, atunci când este cazul. Până pe 15 septembrie, Fecioarele se vor axa pe a găsi soluții pentru anumite situații incomode. Încearcă să înțeleagă toate datele problemei, pentru a vedea ce ar putea face diferit, astfel încât impactul negativ să nu fie unul atât de mare. Nativii Fecioară vor avea parte de întâlniri cu oameni pe care nu i-au mai văzut de multă vreme și vor încerca să repare anumite relații. Pot fi probleme privind deplasările, amânări și întârzieri care le strică starea de spirit.

Citește și: 3 zodii de femei care sunt de neoprit în septembrie 2023. Lor li se schimbă viața la 180 de grade

Taur

În prima jumătate a lunii septembrie, nativilor Taur le vor fi afectate serios finanțele. Trec printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește cariera și afacerile și trebuie să facă economii serioase pentru a o scoate la capăt. În interiorul lor se dă o luptă, pentru că pe de-o parte încearcă să se consoleze și pe de alta încearcă să nu piardă controlul. Faptul că nu pot pleca într-o vacanță de lux pe care și-o doresc și nu pot cumpăra anumite bunuri la care visează le aduce multă frustrare.

Citește și: Zodii favorizate în septembrie 2023. Acești nativi au noroc cu carul pe toate planurile, trag lozul câștigător

Săgetător

Se anunță o perioadă tensionată în familie, iar nativii Săgetător nu mai găsesc resursele pentru a rezolva conflictele pașnic. Sunt obosiți de problemele care s-au tot acumulat și au nevoie de o vacanță. Dacă plănuiesc să facă o călătorie, este posibil ca mijloacele de transport să aibă întârzieri și să le dea puțin peste cap planurile. Astrologii le recomandă să încerce să își păstreze calmul și optimismul. Lucurile se vor așeza în viața lor după jumătatea lunii, iar armonia va domni din nou în familie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *