Zodiile care se vor căsători în 2024, în funcție de data nașterii. Pe acești nativi îi așteaptă surprize uriașe în dragoste

Ele sunt zodiile care vor merge la altar în 2024!
Zodiile care se vor căsători în 2024, în funcție de data nașterii. Pe acești nativi îi așteaptă surprize uriașe în dragoste

Bat clopote de nuntă în 2024! Se pare că acest an va fi plin de fericire și iubire pentru mai multe zodii ale horoscopului chinezesc. Sunt șanse uriașe ca partenerul lor de viață să facă pasul cel mare în relație și să le ceară mâna. Află dacă te numeri și tu printre nativii care se vor căsători în viitorul apropiat!

6 semne zodiacale chinezești care se căsătoresc în 2024

Ai un partener de viață stabil și te întrebi când îți vei uni destinul cu el? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie. În rândurile de mai jos, zodiacul chinezesc îți va dezvălui cele șase semne care se căsătoresc în 2024.

Nunta sau cererea în căsătorie ar putea veni în orice moment al acestui an, așa că va trebui să fii cu ochii în patru pentru momentul în care întrebarea mult-așteptată va intra în viața ta.

Bou, printre cele șase zodii chinezești care merg la altar

Potrivit specialiștilor, nu mai puțin de șase zodii chinezești vor face nunta sau vor fi cerute în căsătorie în anul 2024.

După ani întregi de ghinion în dragoste, acestea vor avea parte, în sfârșit, de surprize plăcute și își vor întemeia familia la care au visat dintotdeauna.

  • Bou (1985,1997,2009);
  • Dragon (1988, 2000, 2012);
  • Șarpe (1989, 2001, 2013);
  • Capră (1991, 2003, 2015);
  • Maimuță (1992, 2004, 2016);
  • Porc (1995, 2007, 2019).

Citește și Zodiile care dau lovitura în luna iunie 2024. Acești nativi sunt favorizați de astre, se bucură de prosperitate și succes!

2024, un an al stabilității și al căutărilor

Așadar, aproape jumătate dintre semnele zodiacale își vor duce relațiile amoroase la pasul următor. Luarea acestei decizii importante se datorează faptului că energia anului 2024 este transformatoare și stabilă.

Deși fiecare lună a acestui an menține o dinamică ideală pentru începutul și încheierea unor noi cicluri, este și un an al stabilității și al căutărilor. Această perioadă este ideală pentru a întreprinde noi planuri și a face schimbări, astfel că multe semne zodiacale sunt susceptibile să se simtă încrezătoare pentru a face următorul pas.

În cazul în care semnul tău zodiacal nu se regăsește în listă și ai dorința de a te căsători, nu fii dezamăgit sau dezamăgită. Cel mai probabil nu a venit timpul tău încă, dar acesta cu siguranţă va veni la un moment dat.

Citește și Care sunt cele mai bune compatibilități între zodii. Nativii care formează împreună perechea ideală!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *