Zodiile care vor fi afectate cel mai puternic de Mercur retrograd în august. Întorsături de situație și finaluri neașteptate pentru acești nativi

Ei vor fi afectați de intrarea lui Mercur în retrograd
Zodiile care vor fi afectate cel mai puternic de Mercur retrograd în august. Întorsături de situație și finaluri neașteptate pentru acești nativi

Ușor, ușor ne apropiem de sfârșitul verii, un anotimp cald care a fost plin de momente frumoase pentru unii și de încercări pentru alții. Mâine vom intra în luna august, iar pe data de 23, Mercur va intra în retrograd, până spre jumătatea lunii septembrie. Această perioadă, însă, nu va fi de bun augur pentru unii nativi. Vezi mai multe detalii în rândurile de mai jos!

Ce nativi vor fi afectați de Mercur în retrograd

Berbec

Mercur retrograd îi va forța pe cei din această zodie să-și schimbe locul de muncă. La cel actual nu mai sunteți doriți, nu mai sunteți respectați și, implicit, nici nu mai primiți banii pe care-i meritați, așa că este bine să vă reorientați.

Cu multa răbdare și determinare, veți reuși să treceți peste toate obstacolele și să vă bucurați de toate momentele frumoase pe care vi le-a pregătit viața.

Săgetător

Odată cu intrarea lui Mercur în retrograd, pe data de 23 august, Săgetătorii vor resimți un oarecare stres. Acești nativi se vor confrunta cu provocări la care nu se așteptau și pentru care nu erau pregătiți.

Vor avea nevoie de o sumă de bani importantă pentru o problemă de sănătate, vor avea parte de un conflict cu persoana iubită sau de neînțelegeri în familie. Cel mai bun lucru pe care îl vor putea face este să-și păstreze calmul, să aibă răbdare și încredere că totul va fi bine.

Te-ar mai putea interesa și Zodii compatibile cu femeia Leu. Nativii cu care poate trăi o iubire pasională!

Capricorn

Capricornii vor fi, de asemenea, afectați de intrarea lui Mercur în retrograd. Ei vor fi căutați de anumiți foști pe care îi credeau uitați. Aceste persoane le vor tulbura liniștea și nu se vor mai putea concentra pe lucrurile care contează cu adevărat.

Vor apărea probleme la locul de muncă și vor întârzia finalizarea unui proiect extrem de important. În plus, vor simți nevoia să petreacă timp singuri, fiind circumspecți de fiecare dată când cineva vrea să vorbească cu ei și să-i ajute.

Te-ar mai putea interesa și Zodii care te înșală cu prima ocazie. Nativii cu care trebuie să ai grijă, nu te încrede prea mult în vorbele lor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *